dilluns, 23 de setembre del 2013

Normes EF Curs 13-14

Alumnat:
Material Necessari:
  1. Portar roba i calçat esportiu.
  2. CI i CM portar necesser amb samarreta de recanvi.
  3. CS portar roba de recanvi. (tovallola xancles i sabó per la dutxa*)
*Els dies en que el MEF ho demani.

Actuacions:
  1. Si no es porta el material, no es pot realitzar la sessió.
  2. El fet de no portar el material te efectes negatius directes sobre la nota de l'assignatura.
Actitud i Comportament:
  1. L'actitud de l'alumnat ha de ser la més respectuosa posible amb el mateix alumnat, material, i professorat.
  2. En cas d'haver una actitud negativa en qualsevol dels 3 aspectes, el MEF informarà a la persona tutora i actuarà segons la gravetat de la falta.
  3. En cas de que la mesura 2 no faci efecte i es donin reiterades faltes de respecte per part de l'alumnat, la conseqüència directa serà suspendre l'assignatura.
Lesions / Malalties:
  1. Sempre que els vostres fills i/o filles estiguin lesionats haurieu de portar certificat del metge per saber quines parts de la sessió poden realitzar i quines no.
  2. Sempre que els vostres fills i/o filles no estiguin en les millors condicions de salut per realitzar les sessions d'EF s'ha d'avisar al MEF mitjançant una nota a l'agenda.*
*En aquests casos (si no heu anat al metge) recomanem que a la nota a l'agenda no negueu tota possibilitat de realitzar la sessió, i feu que portin roba i calçat esportiu i samarreta de recanvi. 

Condicions Meteorològiques*:

Com sabeu l'escola no disposa de Gimnàs ni cap espai cobert en condicions d'albergar una sessió d'Educació Física. Això, a part de limitar les possibilitats de l'assignatura, fa que haguem de tenir molt en compte la previsió i les condicions meteorològiques. 
Malgrat això, es recomana portar sempre roba esportiva i samarreta de recanvi

Finals d'abril, maig, juny i setembre:
  • Molt de Sol i temperatures altes, es recomana portar gorra i pantalons curts
  • Pluja: En dies de pluja o dies en que el pati esta molt mullat, no tenim cap lloc on realitzar activitat física, per tant, aquests dies, es farà feina teòrica a classe.
Finals d'octubre, novembre, desembre, gener, febrer març:
  • Possibilitat de temperatures baixes:
    • Amb temperatura inferior a 5º no es recomanable baixar a la pista
  • Pluja: En dies de pluja o dies en que el pati esta molt mullat, no tenim cap lloc on realitzar activitat física, per tant, aquests dies, es farà feina teòrica a classe.
Natació:
  • La natació està programada al 2n trimestre precisament per assegurar una sessió d'activitat física a la setmana. La natació només cancel.larà per raons meteorològiques extraordinàries.
* Aquestes consideracions meteorológiques són orientatives, no obstant, el MEF pot variar-les segons els continguts a treballar i actuar segons el seu criteri professional.

1 comentari: